Nekoliko riječi o nama

Komunikacije & Dizajn

GLORIOR je specijalizirani studio koji nudi usluge integriranog marketinškog komuniciranja te usluge grafičkog dizajna i oblikovanja. Prošireno područje djelovanja odnosi se na glazbeni segment odnosno, glazbenu industriju u cjelini.

Osnovan je 2011. godine u Zagrebu, kao rezultat suradnje s malim i srednjim poduzetništvom unutar turističkog sektora. U snažnom djelovanju u području organizacije događanja, razvili smo glazbeni menadžment u širem smislu i studio danas ima poseban odjel koji se brine za razvoj, promociju te zastupanje bendova, organizaciju koncerata i upravljanje festivalima.

GLORIOR zapošljava kreativne, visokoobrazovane stručnjake i entuzijaste, a surađuje s profesionalnim pružateljima relevantnih usluga potrebnih za realizaciju ideja u cjelini. Od svog začetka, realizirali smo brojne uspješne projekte kojih u svega nekoliko godina, brojimo više od 700. Naš su najveći pokazatelj uspjeha i razvojna smjernica, naši zadovoljni klijenti. Radi njih, vlastita znanja ipak smatramo skromnima te se kontinuirano educiramo kako bismo bili u koraku sa suvremenim tržišnim kretanjima i trendovima odnosno – korak ispred njih.

VIZIJA

Postati jedna od vodećih domaćih agencija, orijentirana na unaprjeđenje malog i srednjeg poduzetništva iz uslužnog sektora. U ovoj domeni posjedujemo najvrijednije alate – naše bogato iskustvo te brz, fleksibilan i učinkovit “know how”.

MISIJA

Zadržati profesionalan i ljudski pristup klijentima koji se često propitkuju – mogu li, trebaju i zašto se obratiti agenciji za tržišno komuniciranje. Kvalitetom usluga, želimo pružati dodatnu vrijednost edukacije i samostalnog upravljanja te na taj način, ostvarivati dugoročnu suradnju – na zadovoljstvo svih uključenih.

Luctus terrenus est, Glorior est semper